Tove Ellegaard Juhl

Om Tove Ellegaard Juhl

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og har 30 års erfaring i faget. Både i sygeplejen og efterfølgende har jeg haft en holistisk tilgang til mennesker.       

I forbindelse med eget sygdomsforløb har yoga været en af vejene frem mod heling af min krop, sind og sjæl, og jeg gjorde større fremskridt, end nogen havde turdet love mig. I dag giver yogaen mig overskud til at håndtere en hverdag med senfølger.

Jeg er i 2020 uddannet som Hatha Yoga Instruktør hos DGI, og afsluttede i 2022 en 2-årig zoneterapeutuddannelse på  Zoneterapeutskolen i Kolding. Samspillet mellem Yin Yoga og zoneterapiens traditionelle kinesiske medicin har inspireret mig til at komme lidt dybere med Yin Yoga i min  praksis.

Jeg har siden 2019 undervist i Hatha Yoga i foreningsregi og hos Holm Outdoor Fitness. Siden 2020 har jeg undervist i MediYoga og Hatha Yoga hos Studio Bæk.

 

I 2020 blev jeg også uddannet som MediYoga Instruktør Level 1 hos MediYoga v/Lene Hornslet, og jeg afslutter i maj 2023 en uddannelse som Restorativ Hvile Terapeut på Marie Haulrik Yogaskolen.

I 2023 har jeg desuden taget Yin Yoga Immersion 3-dages kurset hos Anne Goncalves yoga, og jeg deltager løbende i korte inspirationskurser i YinYoga hos DGI.

Yin Yoga

Med YIN YOGA får du et bedre afsæt i hverdagen!

Yin Yoga er træning af dit bindevæv, og fungerer som en af flere træningsformer, der vil give dig forbedret bevægelse i kroppen. I Yin yoga trækker vi ledforbindelser og knogler lidt fra hinanden, så energi og kropsvæsker igen kan strømme frit.  

Bindevævet findes overalt i kroppen som et støttevæv for dine knogler, muskler, organer, blodårer og nerver – og helt ned på celleplan. Gennem enkle siddende og liggende stræk på 3 – 5 minutter, stimuleres bindevævet til at blive stærkere og mere fleksibelt. Du erfarer hurtigt, at din form bliver markant forbedret. Du får en ny frihed i kroppen, der forbedrer din gang, dit løb, din cykling og dit badmintonslag.

Yin Yoga er en nærværende og indadvendt praksis, hvor du træner din tålmodighed, accept og vedholdenhed. Du føler dig bedre tilpas i krop og sind, og efterlades i en varig tilstand af ro og overskud.

sunset, dawn, nature-3087288.jpg

For mere information eller booking

Jeg har Yin Yoga hold hver mandag frem til d. 11 december 2023. 

Alle mandage kl. 15.30 – 16.45

Pris pr. gang: kr. 85,00

Holdet aflyses med mindre end fire deltagere, så husk at tilmelde dig med nedenstående kontaktoplysninger. 

Kontakt mig venligst for booking på:

Telefon: 51 52 00 33

Mail: tove-e-j@hotmaill.com

Screenshot 2023-10-18 at 14.44.36