Elena Enenmark Nielsen

Om Elena Enemark Nielsen

Jeg er helhedsterapeut og har egen klinik. 

Jeg har en kontoruddannelse, men har i mange år også undervist i aerobic og zumba. I dag har jeg fokus på at undervise i Qi Gong, og jeg blev uddannet som Qi Gong instruktør i 2016, og har tre års undervisningserfaring. 

qi gong, nature, sunset-761098.jpg

Qi Gong

Qi Gong er meditative bevægelser/energiøvelser som udføres stående. Øvelserne fremmer bl.a. energi og velvære. Qi gong er et helsesystem fra Kina, der består af enkle, blide og dynamiske bevægelser, som har stor indvirkning på krop og sjæl, og som modvirker aldringsprocessen. Der arbejdes med det naturlige åndedræt, så blod og livsenergi kan strømme og cirkulere mere optimalt i kroppen.

I undervisningen guides du hele tiden til næste skridt, og med til undervisningen hører der en guidet meditation med klangskål. Du oplever, hvordan de enkle, bløde og naturlige Qi Gong bevægelser får den gode energi til at flyde frit og ubesværet i kroppen. Du får jordforbindelse og kontakt med dig selv. Din krop vil elske dig for de meditative bevægelser, som går ind og hjælper på både fysisk og psykisk smerte. 

For mere information eller booking

Kontakt mig venligst for  booking på: 

Telefon: 21 74 70 57

Mail: elenaenemarknielsen@gmail.com

Zen 2