Ellen Kirsten Rossen-Iversen

Om Ellen Kirsten Rossen-Iversen

Jeg er oprindeligt uddannet væksthusgartner, men alternativ behandling har altid interesseret mig, og jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer. Jeg oplevede for 20 år siden, at  Kranio-Sakral terapi hjalp rigtig godt på min migræne, og derfor påbegyndte jeg nogle år senere den  Biodynamiske Kranio-Sakral uddannelse ved Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi – en uddannelse der blev afsluttet i 2020. 

Jeg har været behandler siden 2017, og haft job sideløbende, men har siden november 2020 drevet min klinik (Vedsted Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi) på fuld tid.

Jeg er RAB registreret (registreret alternativ behandler) og jeg er medlem af foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i Danmark.

IMG_8242

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi (BKST)

Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi en meget blid behandling, som understøtter kroppens selvhelbredende ressourcer, og skaber ro og balance.

Behandlingen løsner spændinger ved at jeg holder mine hænder blidt på hovedet, rygsøjlen og korsbenet. Så kan ceribrospinalvæsken flyde frit, kranienerverne får den optimale plads, og nervesystemet kommer i balance. Det har stor betydning for vores velbefindende og kroppens evne til at restituere sig. Mens du får behandling snakker jeg som regel ikke ret meget, så du får mulighed for at slappe mest muligt af. Du ligger med tøjet på, og eventuel et tæppe over dig.

BKST er også godt til babyer/børn. Det foregår i det tempo, de er klar til. Afhængig af alder kan de sidde/ligge og lege  – eventuelt kan mor eller far læse en bog for dem.

Dit barn kan have gavn af BKST ved fx. låsning i nakken/favoritside, spændinger i kroppen, uro, kolik, fordøjelsesproblemer, søvnproblemer eller hidsighed 

Som voksen kan du have gavn af BKST i forbindelse med fx. spændinger i lænd, ryg, nakke, skulder og kæber; hovedpine/migræne; søvnproblemer; stress; menstruationsproblemer

For mere information eller booking

En behandling tager: 

50 minutter for voksne, pris 450 kr. og et klippekort til 3 behandlinger 1200 kr.

ca. 30 minutter for børn under 10 år, pris  kr. 400

Kontakt mig venligst for booking:

mobil: 20 46 87 35

Mail: ekri@vedsted-bkst.dk

Zen 2