BESTYRELSEN

Henrik Møller - Formand

Autoriseret psykolog med privat praksis. Psykolog for Regionen og henvisninger fra lægerne. Supervisor for flere skoler og døgninstitutioner. Uddannelse og udøver i naturterapi.

Jeg bor i Haderslev, er gift og har 3 voksne børn. Jeg har været udøver, leder og træner i idrætsforeninger gennem 30 år. Ror nu kajak og vandrer meget i naturen.

Jeg er optaget af en mere helhedsorienteret tilgang til behandling, og særligt brugen af naturen. Jeg ser et stort potentiale i haven og naturen ved Stensbæk, samt stedets tilbud med terapihave og naturterapi.

2

Ole Henrik Winther - Næstformand

Den røde tråd i mit arbejdsliv drejer sig om kultur og ledelse som ligeværdige elementer.

Det er mit varemærke at kombinere politiske ønsker med faglige mål og på den måde bidrage til at gøre en konkret forskel. Jeg har som chef skabt solide resultater og været med til at udvikle landets museer og kulturtilbud generelt ud fra høje ambitioner i samarbejde med engagerede kolleger og samarbejdspartnere over hele landet.

Jeg er værdi- og holdnings stærk, udadvendt samt en stærk og dynamisk kommunikator.

Det er en del af mit professionelle DNA, at succes ikke sker uden relationer, og at løsninger skabes sammen med andre. Jeg besidder stærke koordinations- og forhandlingskompetencer, strategisk forståelse og dyb indsigt i de politiske processer og beslutningsgange. Min primære motivation ligger i at identificere udfordringer, levere fælles løsninger, der sikrer en succesfuld implementering.

Høje kvalitetskrav, ærlighed og direkte, åben og tillidsbaseret dialog er centrale elementer i min tilgang til mit arbejde.

IMG_8242

Torben Hansen - Kasser

Jeg bor i Vester Vedsted dejligt tæt ved skov og vand.
Er selvstændig anlægsgartner/entreprenør, har jeg været i snart 24 år. Haft 8-10 mand ansat hvor vi var flest, men er nu kun mig selv i firmaet.

Har af flere omgange haft unge mennesker i praktikforløb over længere tid i samarbejde med kommunen. Men henblik på at få afklaret dem og forhåbentlig få de unge mennesker tilknyttet arbejdsmarkedet.
Ellers har jeg interesse i den alternative verden, taget healer, uddannelse og været i forskellige selvudviklingsgrupper.

Ang. Stensbæk så ser jeg muligheder, for at der kunne skabes et sted som kan hjælpe mennesker i alle aldersgrupper, til at få et bedre liv.
Hvilket jeg gerne vil bidrage til at kunne lykkes, dels med min praktiske erfaring samt viden og interesse for mennesker.

IMG_8242

Lars Buch Høj

Jeg blev uddannet biolog i 1987, men er i dag en super generalist med stor erfaring som virksomhedsrådgiver, som sparringspartner i erhvervs- og forretningsudvikling og med ledelseserfaring fra private virksomheder indenfor planteforædling. Senest som strategisk konsulent hos Trekantområdet Danmark med fokus på grøn omstilling i industrien.

Jeg er erfaren i samspillet mellem det private erhvervsliv og det offentlige system, især om udvikling af erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser, bosætning og klima/miljø. Derudover har jeg stor erfaring i erhvervsfremme og støttemuligheder.
Jeg bor i Askov med min kone Marianne, som er psykomotorisk terapeut og mindfulness instruktør. Via Marianne har jeg fulgt Kolding Kommunes rejse med etableringen af Terapihaven Møllebæk i Kolding, hvor hun nu gennem en del år har undervist på forløb for mennesker med stress og depression mv.

Jeg tror på, at vi har behov for en mere holistisk tilgang til sundhed, og at naturen er en vigtig ressource, når vi som mennesker skal forbedre vores fysiske og mentale sundhed.

image00001

Stephan Skov

Min drøm er at være med til at skabe et rigtigt ’sundhedshus’, hvor behandling fokuserer på det hele menneske og kroppens naturlige evne til at hele. Et, i Danmark tiltrængt, alternativ til det hospitalsvæsen der dominerer behandlingen af sygdom i øjeblikket, hvor fokus ligger på behandling af symptomer med vold i form af kemoterapi, strålebehandling, operationer og anden patenteret kemi. Jeg er sikker på at vi kan gøre det bedre.

Jeg har 19 års erfaring som musikterapeut, hvor jeg blandt andet har arbejdet med udsatte børn og unge; voksne i behandling for neurologisk degenerative sygdomme (ALS, Huntington’s, MS); voksne i akut neuro-rehabilitering; samt voksne i behandling for kræft på onkologiske og hæmatologiske afdelinger, på palliationafsnit og ved livets afslutning. De sidste 12 år har jeg arbejdet på de store hospitaler i Melbourne og Aalborg hvor tværfagligt samarbejde, god kommunikation og konstant formidling af sundheds-værdien af kunst, kultur og kreative terapier har været en forudsætning for at jeg kunne udføre mit arbejde.

Jeg er ligeledes tilknyttet Musikterapi studiet på Aalborg Universitet som ekstern lektor.

about_Team

Bent Vedsted Rønne - Suppleant

Jeg stammer fra Nykøbing Falster. I 1995 flyttede jeg med min familie til Haderslev, hvor jeg siden har været arkivchef, først for Haderslev Byhistorisk Arkiv, derefter for Historisk Arkiv for Haderslev Kommune og Sønderjysk Arkivsamarbejde. Været i Haderslev byråd for socialdemokraterne og nu i bestyrelsen. Forfatter til flere bøger indenfor det historiske. 

IMG_8242

Lissi Lynghede - Ledelses repræsentant

Stensbæk er et helt unikt sted, hvor jeg ønsker at bidrage med mine erhvervs- og livserfaringer. Stensbæk og naturen omkring kan noget, og jeg ser frem til at Stensbæk får mulighed for at hjælpe flere mennesker med ondt i livet. Det vil jeg gerne være en del af.

Jeg mener at ingen bør finde sig i at have det dårligt hverken psykisk eller fysisk, det lever jeg selv efter.
Fritid: har de sidste 30 år interesseret mig for sund kost, kosttilskud og motion, læser kun fagrelevante bøger og har afprøvet rigtig mange behandlingsformer. Elsker naturen.

IMG_5519

REFERAT FRA SENESTE ORDINÆRE GENERALFORSAMLINGEN​