OM STENSBÆK

STENSBÆK

På Stensbæk har vi siden 2010 sat rammerne om kurser, ophold og aktiviteter, som alle tager udgangspunkt i et helhedsorienteret livssyn. Foruden vores spændende kurser er Stensbœk åben for alle gæster, her er plads til selvforkælelse og nærvær. Du kan booke dig ind med en enkelt eller flere overnatninger, nyde vores dejlige mad, behandlinger, naturen og roen.

I vores café, Stensbæk Skovcafé, inviterer vi ind til en oplevelse for smagssanserne med skønne kager, god kaffe og teer, brunch og dagens frokost. Alt er økologisk, vegetarisk og tilberedt med omhu og kærlighed.

Stensbæk danner desuden ramme om vores retrætecenter, Stensbæk Retræte, som tilbyder rekreative ophold for mennesker ramt af stress, udbrændthed eller som har brug for at genfinde fundamentet efter en livskrise.

“Roen, stilheden, naturens lyde, stemningen, samværet, snakken og diskussionerne. Dejligt værelse, blomsterne, lysene…”

– Jesper Ravn

GRUNDLAGET BAG STENSBÆK

Stensbæk er et fristed midt i noget af Danmarks skønneste natur. På Stensbæk arbejder vi ud fra et  helhedsorienteret menneskesyn, i og med naturen, – dvs. den overbevisning, at krop, sind og ånd hænger sammen og ikke kan adskilles.

På Stensbæk arbejder vi med personlig udvikling, spirituel bevidsthed, sundhed, naturterapi, kreativet, bevægelse og livsglæde og er uafhængig af religiøse og politiske organisationer. Vi ønsker at oplyse, give indsigt og formidle de spirituelle redskaber og holistiske tilgange på en måde, hvor alle kan være med, og det er vores mission, at alle går styrket og næret herfra.

VORES KERNEVÆRDIER

MADEN OG VANDET

Vores udgangspunkt er at servere sund og bæredygtig mad, samt at have sundheds fremmende vand

FORHISTORIEN

Stensbæk står som et levende stykke danmarkshistorie anno 1939

TRANSPORT

Transporten til Stensbæk kan blive både pengebesparende og mere miljøansvarlig

STØTTEFORENING

Læs mere om vores fællesskab af støttemedlemmer, vores bestyrelse og vedtægter