Skovcafé

Vinter Skovcafé

Tag en tur i skoven – lad julefreden sænke sig, nyd stilheden og naturen, og lad dig forkæle i vores cafe med varme december drikke og julegodter.

ÅBNINGSTIDER i cafe og til behandlinger:
Lørdag d. 2 dec. kl. 11-16
Søndag d. 3. dec. kl. 11-16
Lørdag d. 9. dec.. kl. 11-16

Vi kan anbefale vores tre forskellige hjemmelavede gløgg, vi har en hvid og en rød gløgg, lavet på en gløgg-ekstrakt af vores vindruer fra haven, tilsat julens krydderier. Samt Henriks hånd pressede æblesaft, som vi laver den skønneste æblegløgg af. 

Vi bager gode råd, sønderjyske småkager og mussenødder… og en saftig julekage, juleboller. Vi har selvfølgelig også varm chokolade og div. kaffe variationer og vores altid skønne theer, som du selvfølgelig også kan købe med hjem.

Vi bruger kun økologiske råvarer til alt vi serverer. Alt fra menuen er hjemmelavet med kærlighed.

Vi har også mange fine ideer til julegave i vores lille butik.

Vi holder også åbent for behandlinger disse 3 dage af husets dygtige behandlere – tid til selvforkælelse

Cupping: Cupping udføres ved at man sætter “glas kopper” på huden, og skaber et undertryk. Cupping har samme effekt som dybdegående massage. En cuppingbehandling varer 30 min., og koster kr. 250

NADA: Øreakupunktur har været anvendt siden 1974. Ved denne akupunktur form stimuleres 5 punkter i øret af sterile engangsnåle. Varer 45 min. og koster kr. 80

Aromatouch – healende massage AromaTouch er en meget behagelig, blid massage som kan bruges af alle aldersgrupper. Med blide strøg får du masseret i alt 8 forskellige, 100% rene æteriske olier ind i huden på ryg og fødder. Du vil få en dyb følelse af beroligende velvære. Varighed ca. 1 1/2 time.  pris: 600,00 kr.

Naturmedicinsk behandling – Heilpraktiker: Som noget nyt tilbydes der nu Naturmedicinsk behandling på Stensbæk af tidligere sygeplejerske Tine Schmidt.

Konsultationer:
30 minutter er forbeholdt enkelte symptomer og ikke rettet mod årsagsbehandling, konsultation på 30 minutter, kr.: 250,- 

60 minutter er rettet mod årsager til lidelsen, symptomer og behandling, efterfølgende konsultation tager ca. 60 min. pris kr.: 400,-
Pris: Første gang tager 90 min, pris kr.: 600,-

BOOK tid ved Tine Schmidt på 20 74 96 00 

ZONETERAPI: Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over menneskekroppen.Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle tryk, påvirkes organerne til en bedre funktion, og  balance.
Behandlingens varighed: 60 min. kr. 550,-
Børn: 0-12 år: 1 x 30 min. 250,-
13-20 år: 1 x 45 min. 350,-

BOOK tid ved Lissi Lynghede  på 61 60 90 64 Stensbæk Skovcafé

Kom indenfor i den hyggelige skovcafé, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen.

Når skovcaféen er åben, er der plads til dig som gæst, og samtidig plads til hund og hest, mens du nyder vores boller, chokolade, te/kaffe og kage. Her ånder fred og ro, og vi gør meget ud af at give dig en rar og personlig oplevelse.

Du kan opleve en rolig stund med naturen helt tæt på, og der er altid udeservering her. Du kan spise boller eller kage, drikke en kop varm chokolade, samt nyde en cafe latte.

Vi gør vores bedste for at kunne præsentere et fristende udvalg af hjemmebagte kager, og har altid veganske og glutenfrie kager at tilbyde. Alt, vi serverer, er økologisk, og i vores mad bruger vi de grøntsager, frugter, bær og urter som vi dyrker i haven. 

Vi har et stort udvalg i spændende teer, og en virkelig god, lokal ristet kaffe fra Marsk Kaffe i Ribe. Både teer og kaffe kan købes med hjem fra vores lille butik i skovcafeen. 

Åbningstider for Stensbæk Skovcafé 2023

Vi har åbent i december lørdag d. 2 , søndag d. 3 samt lørdag d. 9. december kl. 11:00-16:00 

Vi bager gode råd, serverer æblegløgg, hjemmelavet hvid og rød gløgg fra druer i haven, julegodter og gaver.
Mere info på vej. 

Følg Stensbæk Skovcafé på Facebook og Instagram

Vi ser frem til at byde dig velkommen i Stensbæk Skovcafé!