Lokale leje

Udlejnings muligheder i grønne omgivelser

Vi ønsker her på Stensbæk at forkæle vores gæster og undervisere med et anderledes og stemningsfyldt ophold, hvor I/du er i centrum og kan komme hjem til hverdagen med overskud og nye oplevelser.

Lokaleleje l

Vi er beliggende i naturskønne omgivelser, med 7 km til Gram, og 17 km til Ribe. Vi bor midt i en helt speciel hede plantage med nærliggende plantage og skov.

Et stort område, hvor man de senere år, har genopdaget de geologiske klimper, der pryder landskabet, og som det eneste sted i verden ligger her 11 klimper, hvor den største klimpe er 360 meter lang.

Klimperne er moser fra oldtiden, som på toppen er våde, og som har ligget her i 18.000 år.

Vi er omgivet af mange udflugtsmuligheder, som bla. Gram slot, de skønne sandstrande på Rømø, Mandø og Vadehavet, Danmarks ældste by Ribe, Vikingerne, samt en tur over grænsen.

Lige udenfor vores dør, findes der muligheder som fx den 25 km lange mountainbike bane i skoven, kanotur på Gelså, eller der kan købes et dagskort til at fiske i Gelså. Skoven byder på en 25 km. ridesti, og det er muligt at leje heste hos vores nabo.

Lokaler som kan lejes

Krea lokalet
Vi har et stort krea lokale, hvis du er til maling, tegning eller andet kreativitet, er der her plads til at boltre sig og slippe fantasien løs.

Lille sal / Fordybelsesrummet
Rummet til yoga, meditation/mindfulness, afspænding og fordybelse. Her er der yogamåtter og udstyr til rådighed.
Plads til 45 stole.

Store sal / Gymnastiksalen
I Danmarks ældste gymnastiksal har du mulighed for at udfolde bevægelse, dans, kropsøvelser eller ønsket om andet, der kræver højt til loftet.
Plads til 80 stole.

Kursuslokalet
Lokalet er opdelt, så det både råder over muligheden for yoga måtter/meditationsstol, til fordybelse eller afspænding, eller til undervisning omkring bordet, samt siddemiljø i sofaer.

Fællesarealer

Biblioteket 
I dette område vil vi byde jer ind til at læse, skrive og bare at være. Du vil være omgivet af højskolens eget lille bibliotek og få mulighed for måske at bladre eller læse i nye bøger, mens du er her.

Stensbæk Skovcafé
Her inviterer vi ind til en oplevelse for smagssanserne. Her kan købes skønne kager, gode kaffer og theér og dagens frokost. Selvfølgelig alt økologisk og vegetarisk.
Læs mere omStensbæk Skovcafé

Haven og naturen på Stensbæk
I Stensbæk Plantage kan du udforske eller bare nyde den unikke natur. Her findes blandt andet meget varieret skov, søer, åer, de største klimper i verden og selvfølgelig Stensbækken.
Stensbæk er omgivet af en stor have, og udover smukke træer og skønne blomsterbed har vi en stor regenerativ nyttehave, så vi er meget selvforsynende.
Der er masser af udenomsplads på og omkring højskolen, hvor der er mulighed for skovvandring, en løbetur eller blot at sidde og være et med naturen og dens ro.

Praktisk information

Maden på Stensbæk
Maden på Stensbæk har en helt central rolle, da vi mener at maden påvirker os både fysisk og psykisk. Til måltiderne lægger vi stor vægt på, at alle sanser bliver pirret. I køkkenet behandler vi råvarerne med kærlighed og omhu, og retterne anrettes smukt.
Alt mad, der serveres på højskolen, er økologisk eller endda biodynamisk. Og alt hvad vi kan høste fra haven og drivhuset serverer vi med glæde – fra jord til bord.
Alle måltider er økologiske og vegetariske. 

Services
– Alle vores værelser er med opredt seng, og blomster på bordet ved ankomst. Her er toilet og bad på gangen, som deles med 1-2 andre gæster.
– Som underviser bestemmer du selv din pris pr. kursist, som lægges oveni vores pris. Alle gæster medbringer selv håndklæder. De kan dog lejes ved ankomst.
– Du/I skal enten selv medbringe egen yogamåtte eller tæppe/lagen til at ligge over vores yogamåtter og puder.
– Vi tager ikke merbetaling for mad allergener, vegansk eller glutenfrit mad.
– Det er ikke tilladt at medbringe egen mad eller drikkevarer, ved lokale leje.

3B9577DA-6F7C-4A73-A8C0-75E8ADE786DB
Version 2

Priser

Weekend: kr. 3.500,- (lørdag kl. 08:00 – søndag kl. 22:00)

Uge: kr. 6.500,- (søndag kl. 16:00 – fredag kl. 22:00)

Hvis leje af lokaler er inkl. overnatning, er vores pris pr. nat inkl. fuld forplejning kr. 850,- pr. person.

Tilkøb (Hvis du lejer vores lokaler, og det er uden overnatning)
– The, kaffe / kr. 50,- pr. dag pr. person.
– Kage el. bolle / kr. 35,- pr. person
– Frugt / kr. 20,- pr. person
– Morgenmad / kr. 100,- pr. person
– Frokost / kr. 100,- pr. person
– Aftensmad / kr. 90,- pr.person

Alle vore madvarer og drikke er økologiske, og af bedste kvalitet. Det er altid muligt at bestille vegansk, glutenfrit, uden merpris.

For booking eller mere information, kan du kontakte os på: 

Telefon: 51 36 18 09

Mail: info@stensbaek.com

Afbestillings politik: 
Aflysning eller flytning til anden dato kan ske, såfremt gøres dette skriftligt pr. e-mail til ovenstående e-mailadresse: I henhold til nedenstående retningslinjer:
– Indtil fire uger inden booking: Ingen omkostninger.
– Mellem fire og to uger inden bookning: 50 % af leje prisen opkræves.
– Fra to uger og frem til bookingen: 100 % af leje prisen opkræves.

IMG_7947
Retræte web