Line Fricke

Om Line Fricke

Jeg har fordybet mig i yogapraksissen i over 10 år og tog i 2015 min første yogauddannelse med en indisk skole. Siden har jeg guidet og undervist i den indiske yogafilosofi og yogapraksis men med masser af inspiration fra kinesisk medicin og Kina, hvor jeg boede fra 2012-2015.

Uddannelser:

Blev i 2015 certificeret  som yogainstruktør (200 timer), og har sidenhen taget yderligere ca. 1500 timers uddannelse. Jeg har derudover undervisningserfaring fra mere end 6 år som fuldtidsunderviser og guide.

Påbegyndte i 2021 uddannelse som akupunktør på Danmarks Akupunkturuddannelse i Århus. Uddannelsen afsluttes i 2023.

line-fricke

Yogaundervisning

Jeg underviser både på yogahold og ved yogaevents.
Om sommeren undervises der under åben himmel når vejret tillader det, og der tilbydes drop-in sommeryoga fast en gang om ugen.

Hold øje med mine yoga event og hold her eller tilmeld dig på facebook under gruppen: Yoga på Stensbæk

Akupunkturbehandling (elevpris)

Jeg er pt. under uddannelse som akupunktør ved Danmarks Akupunkturuddannelse i Århus. Derfor tilbyder jeg frem til oktober 2023 elevbehandlinger. Behandlingen er fx. inkl. akupunktur, øreakupunktur, NADA øreakupunktur og kinesisk healing med Guasha ansigtsmassage.

Jeg kan hjælpe dig med:
Smerter, stress, uro, søvnbesvær, fordøjelsesubalancer, allergi, generelle ubalancer, graviditetskvalme, graviditetsmodning, igangsættelse af fødsel (efter termin). Kontakt mig også gerne med andre forespørgsler.

Priser:
Elevpris, hvor en behandling koster kr.: 250,- for 60 min.

Ved healing og behandling med akupunktur er der ofte behov for mere end én behandling. Du kan derfor alternativt købe 3 behandlinger til en rabatpris på kr.: 500,-

For mere information eller booking

Kontakt mig venligst for booking via min hjemmeside: linefrickeyoga.com

eller via mail: linefrickeyoga@gmail.com

sport, yoga, pilates-1087028.jpg