LISSI LYNGHEDE

OM LISSI LYNGHEDE

Jeg har valgt at blive zoneterapeut, fordi jeg de sidste 9 år selv har modtaget zoneterapi og derfor ved, at det virker. 

Mit menneskesyn er holistisk, og jeg ønsker at hjælpe dig til at skabe bedre balance i dit liv, via zoneterapi-behandlinger.

De sidste 30 år har jeg interesseret mig for sund kost, kosttilskud og motion, og for at inddrage forskellige behandlingsformer, da jeg ikke accepterer at have det dårligt, hverken fysisk eller psykisk.

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og uddannet på Zoneterapeutskolen i Kolding.

Zoneterapi

Hvad er Zoneterapi?

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes reflekszoner. Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt, – der er en ubalance i kroppen. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed genoprette kroppens balance.

Her hjælper zoneterapi

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper til genoprettelse af balancen. Det er især godt i forbindelse med: