SAKI SHIMOJIMA

OM SAKI SHIMOJIMA

Jeg er født og opvokset i Japan, men har boet i Danmark siden 2020. Jeg begyndte at dyrke yoga for at mindske stress, og få løsnet stive skuldre. Men yogaen hjalp mig også til at finde svar på, hvad jeg virkelig gerne ville arbejde med, og jeg ser det som en rejse hen imod mit sande jeg. 

Yoga er mere end blot træning, det styrker dig også både mentalt og kropsligt. 

Min uddannelse/erfaring:

I Japan dyrkede jeg gennem 10 år yoga med selvpraksis og deltagelse i forskellige yogaklasser, bl.a. Hatha Yoga, AntiGravity Yoga, Yin Yoga, Vinyasa Flow Yoga mm. 

Jeg er certificeret yogainstruktør fra La Casa Shambala i Spanien. 

IMG_7920

Five Breaths Yoga / Hatha Yoga

OBS: Undervisning kun på engelsk !

Hatha Yoga er en kraftfuld yoga, hvor man trækker vejret 5 gange i hver stilling . Vi starter med Pranayama, som er en vejrtrækningsmetode. Dernæst laver vi Solhilsen, og den følges af nogle grundlæggende Hatha Yoga stillinger. Vi vil til sidst, afslutte praksis med afslapning i Savasana stillingen.

Undervisningen er både for begyndere og erfarne på alle niveauer. 

Fordele:

・Du kan forbedre din blodgennemstrømning og øge dit stofskifte.

・Din søvn forbedres, og dine muskler styrkes.

・Du kan starte dagen med ro, men motiveret.

Japansk Lifting

OBS: Undervisning kun på engelsk !

Japansk lifting er en fantastisk velværebehandling, med det plus at det er et naturligt ansigtsløft!

Behandlingen giver ansigtet fornyet glød, på en hel unik måde, og består af en dybdegående ansigts massage, med akupressur, ansigtszoneterapi og lymfedrænage som virker naturligt opstrammende, mindsker fine linjer og rynker og efterlader ansigtet afslappet, så du kommer til at stråle som en ny og forbedret udgave af dig selv – samtidig vil du også opnå en helt fantastisk følelse af ro i hele kroppen, en skøn afstressende effekt. 

Under behandlingen øges blodcirkulationen, vævet iltes, produktionen af elastin og kollagen øges samt affaldsstofferne fjernes. Væskeophobninger drænes, huden løftes og udglattes, poser under øjnene og misfarvninger reduceres, den er også særligt egnet til dem som døjer med stress, nakke- og kæbespændinger eller hovedpine. Mange klienter vil opleve at disse smerter forsvinder eller mindskes i løbet af et behandlingsforløb.

Hvordan foregår behandlingen?  
Under behandlingen ligger du behageligt på en briks med et lunt tæppe over dig, og så er det ellers bare at lukke øjnene og give dig hen. Der er mange stadier og teknikker i behandlingen. Her er nogle af de faser, som Japansk Lifting gennemgår:

For mere information eller booking

Jeg afholder ikke yoga undervisning i øjeblikket. 
I am currently not having any yoga classes.

Du kan følge mig her:
Instagram

Angående Japansk Lifting, er det muligt at booke en tid mandag og torsdag, du kan sende mig en sms på: 91 94 36 74

Saki_shimojima_front