STENSBÆK GRØNT

STENSBÆK GRØNT

Vores grøntsagsproduktion, Stensbæk Grønt, er en køkkenhave der dækker et  areal på 2.250 m2. En del af grøntsagerne anvender vi selv i den mad, vi serverer for vores gæster, men vi sælger også til lokale restauranter,  og vi sælger grøntkasser til private købere.

Vi bager også surdejsrugbrød, bagt på 100% økologiske produkter, og maler selv rugmelet.

Stensbæk Grønt er inspireret af økologiske og regenerative jordbrugsprincipper, og vi har et bredt udvalg – vi dyrker mere end 25 forskellige slags grøntsager.

Salg af surdejsrugbrød og grøntkasser til private

I perioden fra juni til november kan du købe en stor eller lille kasse med grøntsager, høstet indenfor det seneste døgn, og du kan købe friskbagt surdejsrugbrød som er bagt den dag, du får det.

I den lille grøntkasse er der 5 forskellige slags grønt, i den store er der 10, og kasserne koster hhv. kr. 100 og kr. 200. Surdejsrugbrødet vejer ca. 1 kg og koster kr. 45,00

Hver weekend udsendes en mail til dem, der er tilmeldt vores køberliste, hvor vi fortæller, hvad vi sælger i den kommende uge.

Tilmeld dig vores køberliste her: info@stensbaek.com
OBS: Sæsonen for salg til private er slut for i år, tak for sammenarbejdet, vi kontakter jer i 2024 når sæsonen starter igen. 

Du kan sende en svarmail med dine ønsker senest tirsdag kl. 19, og du kan afhente dine varer på Stensbæk hver torsdag fra kl. 11. 

Varer leveres også til afhentning hos Terpager & Co i Ribe. Her kan de afhentes fra kl. 14.00 og resten af dagen. Her tillægges et lille fragtgebyr  på kr. 15,00. 

Betaling sker via Mobile Pay 20557724 forud for afhentning.

IMG_8145
IMG_8087

Regenerativt Landbrug

Et regenerativt landbrug er et forsøg på at efterligne naturlige processer for at bl.a. kunne lagre kulstof i jorden, skabe mere næringsrige, resiliente planter og være med til at øge biodiversiteten.

Regenerativt landbrug

Stensbæk Grønt arbejder sig hen imod regenerativt landbrug.

Et regenerativt landbrug er et forsøg på at efterligne naturlige processer for at bl.a. kunne lagre kulstof i jorden, skabe mere næringsrige, resiliente planter og være med til at øge biodiversiteten.

Vi ønsker at opformere mikroliv i jorden, som igennem kulstofbinding i jorden skaber god struktur i jorden og dermed en frugtbar jord. Frugtbarheden og dens øget struktur fremmer jordens evne til at holde på vand, modstå erosion, skabe en naturlig næringsstofbalance og have flere frie næringsstoffer til planterne.

 

FN's Klimamål

GOAL_2_TARGET_2.4
GOAL_13_TARGET_13.3

STENSBÆK GRØNT

Følg havens aktiviteter samt proces året rundt 

IMG_8176