KOMPETENCER

Zoneterapi
Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes reflekszoner. Ved at behandle de evt. ømme reflekszoner med specielle tryk- kombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed genoprette kroppens balance. Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der ubalance, og det er her Zoneterapien hjælper til genoprettelse af balancen.

Aroma touch – healende massage
AromaTouch er en meget behagelig, blid massage som kan bruges af alle aldersgrupper.
Med blide strøg får du masseret i alt 8 forskellige, 100% rene æteriske olier ind i huden på ryg og fødder. Massagen er afslappende for både krop og sind. Den kan bruges for nydelsens skyld, men den har også en stor positiv effekt på dit immunsystem og inflammation. Du vil få en dyb følelse af beroligende velvære.

Bindevævsmassage
Cupping udføres ved at man sætter “glas kopper” på huden, og skaber et undertryk.
Det er en kinesisk behandlingsform, hvor man stimulerer kroppen til selv at sætte gang i en reparationsproces, ved at få den til at tro, at der er sket en skade. Cupping fremmer blodtilførslen til muskler og bindevæv. Derved afslappes musklerne, og immunforsvaret styrkes. Blodcirkulationen vil bedres, og affaldsstoffer ernes fra området. Cupping har samme effekt som dybdegående massage, og kan anvendes alene eller sammen med anden behandling.
Cupping kan med succes anvendes ved: Luftvejslidelser, forkølelse, ryg- og muskelsmerter, cellulitis, stress- spændinger.

Livsstil & stress coaching individuelt
Skab det overskudsagtige og nærværende liv, du fortjener. Vi tager udgangspunkt i dine mål og ønsker i disse samtaler.

TFT
Tankefeltterapi, også kaldet TFT, er en enkel og effektiv behandlingsform, der kan erne psykisk ubehag. Det er en teknik hvor man kombinerer psykologiske samtaleredskaber med stimulering af kroppens energibaner, med en let “tapping” (banken) bestemte steder på kroppen.
TFT blev udviklet i 1979 af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan og videreudviklet af Gary Graig i 1993.

NADA-øreakupunktur / hold og individuelt
Ved denne akupunktur er der fokus på mentale udfordringer. Her stimuleres 5 punkter i øret af sterile engangsnåle. NADA kan give mange gode effekter mentalt, kropsligt og følelsesmæssigt. Lindring af symptomer som fx angst, uro, søvnproblemer, frustrationer, vrede, abstinenser, depressive symptomer, nedsat koncentrationsevne og manglende fokus.

Akupunktur/Øreakupunktur
Er en behandlingsmetode , hvor punkter på det ydre øre stimuleres af tynde sterile nåle eller med blivende permanåle, der sidder i flere dage. Ligesom ved zoneterapi, hvor foden er et kort over kroppen, kan øret ligeledes betragtes som et kort og har punkter, der stimulerer forskellige zoner i kroppen. Øreakupunktur er et fint supplement til at behandle fysiske problemer, smerter, hormonelle ubalancer og være nyttige til at lindre angst og stresssymptomer. Overordnet er behandlingen med til at skabe den homeostase, kroppen altid vil forsøge at finde tilbage til.

Homøopati
Homøopati er naturmedicin og blevet klassificeret som et lægemiddel i DK. Homøopati er brugt af naturmedicinere og Heilpraktikere i Tyskland, Schweiz og Østrig i årtier. I Tyskland bruges det ligeledes i sundhedssystemet. På Stensbæk vil homøopati altid blive ordineret af en Heilpraktiker med opfølgning. Homøpatien har ingen bivirkninger, og kan indtages sammen med enhver anden medicin.

Infrarød sauna
Infrarød stråling udsender elektromagnetiske bølger, der går i dybden på kropsvævet og skaber vibrationer og kroppen varmes op indefra og ikke som i en normal sauna, hvor rummet varmes op af en ovn. På denne måde hæves kroppens temperatur en lille smule og hjælper kroppen med at restituere og heale hurtigere samt lindre smerter. Infrarød sauna kombineres fint med nogle af de andre behandlinger. Egner sig godt til gigtpatienter og reducerer inflammation og forbedrer mobiliteten.

Skæbnetal – numerologi
– hvad kan du bruge det til ? Dine tal kan være dine vejvisere. De får her mulighed for at få en dybere forståelse af dig selv, og hjælp til at opnå dit fulde potentiale. Dine tal beregnes ud fra det pythagoræiske talsystem. Du får via dem et indblik i, hvilke energier du indeholder, og hvilke veje de kan åbne for dig. Hvorfor ikke åbne de muligheder du har med dig? Lige så vigtigt er det også at få en forståelse for, hvad det er, du skal lære af de udfordringer du møder i dit liv.

Jeg anbefaler ikke navneændringer. Hvis du skifter navn, skifter du livsvej.

Yoga – MediYoga / hold
MediYoga (Medicinsk Yoga) er udviklet i Sverige, hvor det anvendes i sundhedsvæsenet som et behandlingstilbud. Det anvendes i terapeutisk øjemed, derfor har alle MediYoga-instruktører og -terapeuter medicinske kompetencer. MediYoga er en kombination af den vestlige moderne lægevidenskab og østens visdom gør MediYoga unik. MediYoga har effekt på mange tilstande: opleve forbedret vejrtrækning, faldende blodtryk, din energi får et løft, du bliver mere afspændt, så al stress i kroppen mindskes. Undervisningen består af blide øvelser og stillinger, som kombineres med åndedræts-, meditations-, og afspændingsteknikker, øvelserne kan fungere for alle, og tilpasses den enkelte deltageres fysiske formåen. Yogaen kan udføres på både stol og måtte.