LINE FRICKE

OM LINE FRICKE

Jeg har fordybet mig i yogapraksissen i over 10 år og tog i 2015 min første yogauddannelse med en indisk skole. Siden har jeg guidet og undervist i den indiske yogafilosofi og yogapraksis men med masser af inspiration fra kinesisk medicin og Kina, hvor jeg boede fra 2012-2015.

Uddannelser:

Blev i 2015 certificeret  som yogainstruktør (200 timer), og har sidenhen taget yderligere ca. 1500 timers uddannelse. Jeg har derudover undervisningserfaring fra mere end 6 år som fuldtidsunderviser og guide.

Påbegyndte i 2021 uddannelse som akupunktør på Danmarks Akupunkturuddannelse i Århus. Uddannelsen afsluttes i 2023.

line-fricke

Akupunkturbehandling

Akupunkturbehandling 400 kr. pr. gang
– tilbud 3 behandlinger 1000 kr

Behandlingsdage: Mandage og torsdage

Ved behandling med akupunktur er der ofte behov for mere end én behandling og jeg sælger derfor forløb af 4 gange til en rigtig god pris. 

Første behandling tager ca. 1.5 time, hvor vi har en personlig samtale og påbegynder en behandling målrettet dine udfordringer. Denne behandling gentages 2 gange (ca 1 times varighed per gang) gerne inden for 2 uger.

Behandlingen er fx. inkl. akupunktur, øreakupunktur og kinesisk healing med Guasha ansigtsmassage.

Jeg kan hjælpe dig med:
Smerter, stress, uro, søvnbesvær, fordøjelsesubalancer, allergi, generelle ubalancer, graviditetskvalme, graviditetsmodning, igangsættelse af fødsel (efter termin). 

Kontakt mig også gerne med andre forespørgsler.

Mere om akupunktur:
Akupunktur er en holistisk behandling og en central del af kinesisk medicin. I den kinesiske medicin ses kroppen som et økosystem, hvorigennem næring, liv og bevægelse strømmer balanceret, når helbredet er optimalt. 

Ubalancer og stagneringer i systemet viser sig igennem fysisk og/eller mentalt ubehag, smerter samt udfordringer med kroppens naturlige processer som fordøjelse, reproduktion, søvn, evnen til egen helbredelse mm. 

Med helt tynde sterile nåle tilgår vi kroppens meridianbaner og energisystem og hjælper systemet tilbage i den naturlige balance.

Dybere problemstillinger kan tage længere tid at behandle, men mange oplever forandring og forbedring allerede efter 1. eller få behandlinger.

Yogaundervisning

Jeg underviser både på yogahold og ved yogaevents.
Om sommeren undervises der under åben himmel når vejret tillader det, og der tilbydes drop-in sommeryoga fast en gang om ugen.

Hold øje med mine yoga event og hold her eller tilmeld dig på facebook under gruppen: Yoga på Stensbæk

For mere information eller booking

Kontakt mig venligst for booking via min hjemmeside: linefrickeyoga.com

eller via mail: linefrickeyoga@gmail.com

sport, yoga, pilates-1087028.jpg