SUNDHEDSFREMMENDE
FORLØB

SUNDHEDSFREMMENDE
FORLØB

TID I NATUREN HAR EN POSITIV INDVIRKNING PÅ VORES MENTALE HELBRED

Stensbæk tilbyder fra 2024 sundhedsfremmende individuelle forløb, for alle. Forløbene tager udgangspunkt i den enkeltes behov og problemstillinger, og vi sætter fokus på at styrke den enkeltes overskud, robusthed, egenomsorg og handlekompetence.

Vi tilbyder et sundhedsfremmende forløb, der er tilrettelagt efter dine behov, og giver mulighed for at komme helt til bunds i årsagen – genvinde balancen i krop og psyke, og opleve en varig livsforandring, dette kræver dog et min. 4 ugers forløb, hvor nærvær og ro er omdrejningspunktet.

Stensbæk tilbyder klippekort, dagsforløb eller uge forløb med eller uden overnatning. Vores forløb er for alle, der ønsker at blive motiveret til forandring. 

“Vi vil på en helhedsorienteret og bæredygtig måde understøtte menneskers behov for bedre mental sundhed. Vi arbejder naturbaseret med alt, hvad vi gør”

– Sheila Fozzi, leder på Stensbæk

VORES FORLØB ER FOR DIG

MÅLSÆTNING

HVAD ER UNIKT HOS OS?

Vi tager udgangspunkt i dig som det hele menneske. Alle forløb hos os starter med et sundhedstjek / sundhedssamtale med vores heilpraktiker og sygeplejerske Tine Schmidt. Denne samtale er omdrejningspunktet i hele forløbet hos os. Sundhedssamtalen indeholder en fuld dataindsamling, kropsundersøgelse fra top til tå, blodtryk, BMI, puls og irisanalyse.

Herefter planlægger og tilrettelægger teamet en individuel handlingsplan, der indeholder tiltag og behandlinger, der er rettet mod dine udfordringer.

MADEN PÅ STENSBÆK

Hvorfor er maden på Stensbæk vigtig for os ? fordi trivsel, helbred og sundhed hænger sammen. Vi serverer kun hjemmelavet, vegetarisk og økologisk mad og drikkevarer. For os er kosten er dybt forbundet med menneskers fysiske og mentale sundhed. For at kosten kan styrke os, må råvarerne så vidt som muligt være friske og næringsrige. Vi stræber efter at blive selvforsynende med grøntsager, frugt, bær og urter.

FREDFYLDTE OG HELENDE RAMMER​

FORLØBSPLAN

Opstart: Efter endt aftale om opstartsdag, mailes 2 skemaer som medbringes udfyldt til 1. dag.

Dag 1. Konsultation: starter med en visitation / sundhedssamtale med vores heilpraktiker og sygeplejerske Tine Schmidt. Denne samtale er omdrejningspunktet i hele opholdet/behandlingen hos os. Sundhedssamtalen vil også indeholde en klinisk undersøgelse, der måles blodtryk og puls, samt laves en irisanalyse. Ud fra dette sætter vi os sammen i vores team og tilrettelægger en individuel handlingsplan, der indeholder tiltag og behandlinger, der er rettet mod dine udfordringer.

Herefter udarbejdes din behandlingsplan, med forskellige typer af anbefalinger, samt evt. produkter det vil være optimalt at skulle tilkøbe, vi gør opmærksom på at vi ikke forhandler produkter her på stedet. Men vi hjælper gerne med leverandører.

Under forløbet udarbejdes en individuel behandlingsplan, af hensyn til videreførelse af de erfaringer, erkendelser og værktøjer, forløbet har givet – dvs. hvordan den enkelte kan arbejde videre med nye vaner. For derved at kunne tage et personligt lederskab for egen trivsel. Vi har hver måned tilbud om efterfølgende opfølgningsdage.

Vores kompetencer

Det er os, der er teamet bag dit forløb, og samarbejder om din individuelle handlingsplan

IMG_8248

Sheila Fozzi, daglig leder

Terapeut
Bosat på Stensbæk

Lissi billede zoneterapi

Lissi Lynghede

Zoneterapeut

IMG_7876

Tine Schmidt

Heilpraktiker
Sygeplejeske

2

Henrik Møller

Natur terapeut
Psykolog

HVAD KAN DU SOM ARBEJDSGIVER FORVENTE
- VED AT INVESTERE I DIN MEDARBEJDER?​

SAMARBEJDSPARTNERE

Læs mere omkring vores samarbejdspartnere

EVALUERINGER

Læs de seneste evalueringer fra vores seneste retræteforløb

For mere information eller booking

Kontakt leder
Sheila Fozzi
Telefon: 25 37 18 07
Mail: shela@stensbaek.com

Screenshot 2023-10-18 at 15.06.09